Assortiment: funktioneel, Horeca en voor in de Zorg

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Al sinds de oprichting van ons familiebedrijf hebben we onze huismerken zoals:

“FRISTADS” en “BP-feel the difference” kunt u bij ons terecht voor het gehele assortiment.
“De Berkel finest professional clothing” evenals “Haen” worden in de zorg en de horeca zeer gewaardeerd.
Voor een meer diverse keuze hebben we “Promotionele kleding” voor u.
Uw voeten waarderen de “Emma shoes” en u loopt hiermee gepast geschoeid op de werkvloer en daarbuiten.

Eekels Bedrijfskleding hecht aan een langdurig goede en kwalitatieve relatie met haar klanten. Advisering is dan ook een belangrijk element voor u en ons. Dat maakt dat wij om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn u vooralsnog geen online-webshop voor uw aankopen bieden.

Hieronder algemene informatie over de drie ‘kledinglijnen’ die wij onderscheiden. Op volgende webpagina’s staan meer details en voorbeelden van de producten die wij u kunnen aanbieden.
Onder alle drie de kledinglijnen vindt u een passende schoen. Zie onder “functioneel.

Funktioneel

Horeca

Zorg


Functioneel:


ACODE / FRISTADS
Zowel Fristads alsmede hun eigen merk ACODE zijn voortreffelijke keuzes m.b.t. functionaliteit en de modellen zijn erg modieus.


EMMA SHOES
De afgelopen jaren hebben we duizenden individuele voetscans onderzocht. Hierdoor weten we precies waar de belangrijkste drukpunten van de voet zitten. Deze kennis hebben we toegepast bij het ontwikkelen en perfectioneren van onze eigen zoolontwerpen. Verschillende Emma zolen bieden verschillende soorten grip voor talloze werkomstandigheden, binnen en buiten. Ongeacht het oppervlak zorgen alle zolen voor optimaal contact tussen vloer en schoen. Dit is wat we verstaan onder de ‘perfecte balans’ - het punt waarop beweging minimale inspanning vereist.
Emma schoenen en laarzen verminderen ook pronatie, het naar binnen kantelen van de voet. Pronatie kan ongemak, pijntjes, knieproblemen en zelfs pijn in de onderrug veroorzaken. Een optimale positionering van de voet is van groot belang, ongeacht of de drager lange tijd loopt of juist stilstaat. De perfecte schoen- zool biedt comfort en ondersteuning aan de onderkant van de voeten en levert energie waar die het meest nodig is.Horeca:

Greiff
Uw personeel is het visitekaartje van uw bedrijf. Met name in de horeca geeft een nette en vriendelijke uitstraling van de medewerkers een goed gevoel bij de gasten. Passende horeca kleding van de bediening is daarvan een wezenlijk onderdeel. Daarnaast dient de kokskleding uiteraard functioneel en beschermend te zijn.

De horeca kleding van De Berkel is geschikt voor zowel de dagelijkse professionele werkzaamheden als voor koks en bedienend personeel op hotelscholen en horeca opleidingen. Neem eens een kijkje in onze collectie bedrijfskleding horeca.


De Berkel
Collectie kokskleding en bedrijfskleding Horeca
Voor bedrijfskleding Horeca in het hogere segment kunnen wij u een uitgebreide collectie bedrijfskleding horeca onder het merk Robini aanbieden. 


Healthcare:

De Berkel
Stijlvolle bedrijfskleding en beroepskleding van De Berkel
Wie bedrijfskleding draagt wil comfort, maar je wilt er ook goed uitzien. Of je nou bedrijfskleding in de bediening en horeca draagt, of dat je bedrijfskleding in het ziekenhuis draagt: lekker kunnen bewegen tijdens het werk is even belangrijk als er verzorgd uitzien. Wie kiest voor de collecties beroepskleding of bedrijfskleding van De Berkel, kiest voor een modieuze lijn bedrijfskleding die aan deze praktische eisen voldoet, de juiste uitstraling heeft en duidelijk herkenbaar is.


Haen kleding

Wie in het dagelijks leven aandacht aan zijn of haar uiterlijk besteedt, wil er ook tijdens het werk leuk uitzien. Haen kleding begrijpt dit. Gekleurde accenten, goede (getailleerde) pasvormen en opvallende kragen maken de kleding mooi om te zien. Deels elastische of verlaagde taillebanden, zijsplitjes, verstelbare beenlengtes, stretchmateriaal en veel zakken maken de kleding functioneel, comfortabel en modieus.
 
Dit vindt u ook terug in onze nieuwe modellen;  innovatief, modieus, functioneel en kwalitatief hoogwaardig. 
06/04/2022
© 2017 Eekelsbedrijfskleding